Toimitus- ja maksutiedot

Kun haluat ostaa saatavilla olevan maalauksen, pääset kyseisen maalauksen kohdalta yhteydenottolomakkeeseen, johon kirjoitat laskua varten tarvittavat tiedot. Lasku tulee sähköpostiisi jonkin ajan kuluttua 14 päivän maksuajalla, mutta sen voi maksaa myös saman tien. Maalaus toimitetaan Matkahuollon toimituksella lähimpään noutopisteeseen, kun olet maksanut laskun. Suomen sisällä yli 100 € ostoksiin toimitus on ilmainen, alle 100 € ostoksiin toimituskulut ovat 7 € ja kirjetoimituksiin 3,50 €. Maalauksen voi myös noutaa kotiateljeestani Turusta. Valitsethan tuolloin kohdan ”Noudan tuotteen itse”, niin sovimme noutoajan sähköpostitse.

Jos tilaat maalauksen Suomen ulkopuolelle, sinuun otetaan yhteyttä toimituskuluista ennen laskun lähettämistä. Suomen ulkopuolelle tilattaessa asiakas maksaa mahdolliset tullimaksut. Jos haluat maalauksesta lisätietoja, saat myös niitä saman yhteydenottolomakkeen kautta.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.